UW VRAGEN EN UITDAGINGEN

De keuze voor een Hetronic zender is afhankelijk van welke keuzes je maakt of voor welke toepassingen ze worden gebruikt.

Welke basisfuncties heb je nodig? Welke eisen stel je aan veiligheid en betrouwbaarheid? Hoe belangrijk is de prijs in je keuze? Voor welke toepassingen wil je ze gebruiken? Wil je specifieke configuraties of programmering? Is gebruiksvriendelijkheid essentieel? Enzovoort…

Hetronic biedt een uitgebreide keuze via zijn Pocket Series, Mini Series, Ergo Series, Hand Held Series, TG Series, Nova Series, GL Series en GR/Euro Series.

RNG Technical kan je perfect begeleiden in de keuze van de zender die past bij jouw behoeften. Vraag HIER advies door ons contactformulier in te vullen. Wij geven je graag vrijblijvend advies.

OMSCHRIJVING Zender ERGO-F

  • De Hetronic ERGO F-zender is de nieuwste generatie van de toonaangevende ERGO serie handzenders met 3 verschillende standaardconfiguraties en aanpasbare programmering, Memory Key-technologie, een nieuw ergonomisch profiel en eenvoudige remote setup.
  • Memory Key technologie zorgt ervoor dat de ERGO F uw instellingen onthoudt, sluit onbevoegd gebruik uit en bewaart zelfs instellingen in reserve Memory Key Caps in geval van verlies of schade van de noodstop / elektronische sleutel.
  • De ERGO-F is comfortabel, goed uitgebalanceerd en ligt goed in de hand. Het slanke profiel biedt nauwkeurige controle terwijl het verminderen van de vermoeidheid gedurende alle eenhandige activiteiten.
  • Met de komst van Hetronics H-Link modem en software is handmatige installatie geschiedenis. Toegang op afstand en configuratie van al uw instellingen kan met behulp van een Pocket PC!
  • Toepassingen: De veelzijdige ERGO-F zender wordt voornamelijk gebruikt met rolbruggen / bovenloopkranen in de industriële markt, maar is ook ideaal voor toepassingen zoals steenbrekers, self-erecting torenkranen, scheepsliften, monorails en nog veel meer.

OMSCHRIJVING ZENDER ERGO-MFSHL

  • De Hetronic ERGO-MFSHL Serie is ontworpen om de markt van professionele radio-afstandsbedieningen voor kort bereik te bedienen.
  • Het is ontworpen om een beperkt aantal digitale functies uit te voeren zonder aan veiligheid en betrouwbaarheid in te boeten.
  • De ERGO-MFSHL biedt een hoge betrouwbaarheid en kwaliteit tegen een concurrerende prijs. Deze lichtgewicht en robuuste zender biedt met verschillende beschikbare standaarden ook het gemak van volledig programmeerbare functies via Hetronic H-Link software.
  • De MFS Technologie-functie laat toe om maximaal 20 zenders te bedienen in de directe nabijheid tijdens het delen van dezelfde frequentie. Operators moeten zich nooit zorgen maken over het frequentie management.
  • Toepassingen: De veelzijdige ERGO-MFSHL zender wordt voornamelijk gebruikt voor rolbrug / bovenloopkraan toepassingen, maar is ook ideaal voor toepassingen zoals torenkranen, gespecialiseerde toepassingen, coil handling en nog veel meer.

VOORBEELD ZENDER

reparaties en herstellingen aan hetronic en motorman materiaal
contacteer RNG Technical voor advies en tips
webshop hetronic onderdelen