HETRONIC

UW VRAGEN EN UITDAGINGEN

RNG Technical kan je perfect begeleiden in de keuze van de zender en ontvanger  die past bij jouw behoeften. Vraag HIER advies door ons contactformulier in te vullen. Wij geven je graag vrijblijvend advies.

ZENDERS

De keuze voor een Hetronic zender is afhankelijk van welke keuzes je maakt of voor welke toepassingen ze worden gebruikt.

Welke basisfuncties heb je nodig? Welke eisen stel je aan veiligheid en betrouwbaarheid? Hoe belangrijk is de prijs in je keuze? Voor welke toepassingen wil je ze gebruiken? Wil je specifieke configuraties of programmering? Is gebruiksvriendelijkheid essentieel? Enzovoort…

Hetronic biedt een uitgebreide keuze via zijn Pocket Series, Mini Series, Ergo Series, Hand Held Series, TG Series, Nova Series, GL Series en GR/Euro Series.

ONTVANGERS

Hetronic ontvangers zijn ontworpen voor maximale veiligheid en zodanig gebouwd om bestand te zijn tegen de meest robuuste factoren op het terrein. Wij bieden een breed scala van ontvangers die zowel veelzijdig als volledig programmeerbaar zijn.

Of uw toepassing nu een AC- of DC-voedingsspanning voorziet, is van geen belang. Hetronic biedt de perfecte ontvanger oplossing voor uw machine gebruik (vast of mobiel).