ERGO

De keuze voor een Hetronic zender is afhankelijk van welke keuzes je maakt of voor welke toepassingen ze worden gebruikt.

Welke basisfuncties heb je nodig? Welke eisen stel je aan veiligheid en betrouwbaarheid? Hoe belangrijk is de prijs in je keuze? Voor welke toepassingen wil je ze gebruiken? Wil je specifieke configuraties of programmering? Is gebruiksvriendelijkheid essentieel? Enzovoort…

Hetronic biedt een uitgebreide keuze via zijn Pocket Series, Mini Series, Ergo Series, Hand Held Series, TG Series, Nova Series, GL Series en GR/Euro Series.

RNG Technical kan je perfect begeleiden in de keuze van de zender die past bij jouw behoeften. Vraag HIER advies door ons contactformulier in te vullen. Wij geven je graag vrijblijvend advies.

OMSCHRIJVING

De ERGO is comfortabel, goed uitgebalanceerd en ligt goed in de hand. Het slanke profiel biedt nauwkeurige controle terwijl het verminderen van de vermoeidheid gedurende alle eenhandige activiteiten.

Toepassingen: De veelzijdige ERGO zender wordt voornamelijk gebruikt met rolbruggen / bovenloopkranen in de industriële markt, maar is ook ideaal voor toepassingen zoals steenbrekers, self-erecting torenkranen, scheepsliften, monorails en nog veel meer.