MAGNETEN

Material Handling zorgt voor het oplossen van de meest voorkomende problemen in verband met de veilige afhandeling van grote en zware ladingen. Grote bedrijven en hun ambitieuze projecten kunnen worden gerealiseerd door de keuze van de juiste materialen met de strengste veiligheidsnormen.

Motorman was een pionier in het introduceren van weeghaken in de productieprocessen van grote ijzer en staalbedrijven en is nu een referentie in industrieel weegmateriaal en heftrucks. Nieuwe producten worden voortdurend ontwikkeld en bestaande worden geperfectioneerd en aangepast aan de specifieke behoeften van de klanten om hen te voorzien van snelle oplossingen voor hun problemen.

RNG Technical kan je perfect begeleiden in de keuze van material handling en weegsystemen die passen bij jouw behoeften. Vraag HIER advies door ons contactformulier in te vullen. Wij geven je graag vrijblijvend advies.

OMSCHRIJVING

Een autonome elektromagneet dient speciaal voor het manipuleren van stukken met een gewicht tot 2000 kg. De last wordt zeer veilig vastgegrepen door de magneet die gevoed wordt door een batterij. Hierdoor kan de lading niet loskomen als een resultaat van het wegvallen van de voedingstroom. De autonome elektromagneet wordt meestal gebruikt om te werken met stukken met verschillende vormen in onder andere mechanische werkplaatsen, gieterijen en opslagplaatsen.

Motorman distribueert handmatige hendel magneten vervaardigd met superneodynium magneten. Compact, krachtig, licht en robuust, capaciteiten van 100 kg tot 3000 kg. Ideaal voor platte en ronde voorwerpen, makkelijk te gebruiken, absolute betrouwbaarheid, en maximale veiligheid.

Over magneten kan je terecht voor advies bij RNG Technical. Wij zoeken de oplossing voor jouw behoeften.