MINI

De keuze voor een Hetronic zender is afhankelijk van welke keuzes je maakt of voor welke toepassingen ze worden gebruikt.

Welke basisfuncties heb je nodig? Welke eisen stel je aan veiligheid en betrouwbaarheid? Hoe belangrijk is de prijs in je keuze? Voor welke toepassingen wil je ze gebruiken? Wil je specifieke configuraties of programmering? Is gebruiksvriendelijkheid essentieel? Enzovoort…

Hetronic biedt een uitgebreide keuze via zijn Pocket Series, Mini Series, Ergo Series, Hand Held Series, TG Series, Nova Series, GL Series en GR/Euro Series.

RNG Technical kan je perfect begeleiden in de keuze van de zender die past bij jouw behoeften. Vraag HIER advies door ons contactformulier in te vullen. Wij geven je graag vrijblijvend advies.

OMSCHRIJVING

De Hetronic Mini is ontworpen om een beperkt aantal digitale functies uit te voeren zonder aan veiligheid en betrouwbaarheid in te boeten.

De uiterst betrouwbare membraandrukknoppen zijn in enkele of dubbele snelheid verkrijgbaar.

De behuizing is compact, maar robuust en verschillende configuratie normen worden aangeboden voor “off-the-shelf” beschikbaarheid.

Toepassingen: Net als de meeste Hetronic producten kan de Mini serie dienen voor een breed scala aan toepassingen. Het is ideaal voor kettingtakels, kleine rolbruggen / bovenloopkranen, transportsystemen, monorails, haakladers, betonmixers, takelwagens, achterkleppen en vele andere machines.