TG

De keuze voor een Hetronic zender is afhankelijk van welke keuzes je maakt of voor welke toepassingen ze worden gebruikt.

Welke basisfuncties heb je nodig? Welke eisen stel je aan veiligheid en betrouwbaarheid? Hoe belangrijk is de prijs in je keuze? Voor welke toepassingen wil je ze gebruiken? Wil je specifieke configuraties of programmering? Is gebruiksvriendelijkheid essentieel? Enzovoort…

Hetronic biedt een uitgebreide keuze via zijn Pocket Series, Mini Series, Ergo Series, Hand Held Series, TG Series, Nova Series, GL Series en GR/Euro Series.

RNG Technical kan je perfect begeleiden in de keuze van de zender die past bij jouw behoeften. Vraag HIER advies door ons contactformulier in te vullen. Wij geven je graag vrijblijvend advies.

OMSCHRIJVING

De Hetronic TG drukknop zender is oorspronkelijk ontworpen voor de industriële materiaal behandelingsmarkt. De TG zender zorgt voor bediening met één hand zodat de operator de last kan begeleiden.

De TG drukknop zenders zijn bekend in staalfabrieken en productiehallen over de hele wereld. Gedurende vele jaren heeft de unieke uitstraling en lichtgewicht, maar robuuste ontwerp van de TG zender het leven van de operator gemakkelijker gemaakt.

De TG wordt meestal gebruikt in standaard configuraties. Er zijn echter ook volledig op maat gemaakte systemen.

Het TG systeem is ontworpen om goed in de hand van de bediener te liggen. Het TG systeem biedt tweestanden drukknoppen evenals noodstop en sleutelschakelaar. Extra knoppen voor extra functies kunnen worden geïntegreerd.

De TG systemen worden vaak gebruikt in combinatie met Hetronic RX 14-HL of RX 22-HL ontvangers.