Haakblokken met rotatie

Material Handling zorgt voor het oplossen van de meest voorkomende problemen in verband met de veilige afhandeling van grote en zware ladingen. Grote bedrijven en hun ambitieuze projecten kunnen worden gerealiseerd door de keuze van de juiste materialen met de strengste veiligheidsnormen.

Motorman was een pionier in het introduceren van weeghaken in de productieprocessen van grote ijzer en staalbedrijven en is nu een referentie in industrieel weegmateriaal en heftrucks. Nieuwe producten worden voortdurend ontwikkeld en bestaande worden geperfectioneerd en aangepast aan de specifieke behoeften van de klanten om hen te voorzien van snelle oplossingen voor hun problemen.

RNG Technical kan je perfect begeleiden in de keuze van material handling en weegsystemen die passen bij jouw behoeften. Vraag HIER advies door ons contactformulier in te vullen. Wij geven je graag vrijblijvend advies.

OMSCHRIJVING

Ontworpen voor heffen en nauwkeurige positionering van lasten zonder handmatige tussenkomst van de operator. Meestal gebeurt de rotatie van een last handmatig door de bediener, maar in veel gevallen waar nauwkeurigheid en veiligheid nodig is, is het gebruik van een motorisch draaibaar hijsblok een must.

Voor technische karakteristieken over haakblokken met rotatie kan je terecht voor advies bij RNG Technical. Wij zoeken de oplossing voor jouw behoeften.