WEEGONDERBLOKKEN

Material Handling zorgt voor het oplossen van de meest voorkomende problemen in verband met de veilige afhandeling van grote en zware ladingen. Grote bedrijven en hun ambitieuze projecten kunnen worden gerealiseerd door de keuze van de juiste materialen met de strengste veiligheidsnormen.

Motorman was een pionier in het introduceren van weeghaken in de productieprocessen van grote ijzer en staalbedrijven en is nu een referentie in industrieel weegmateriaal en heftrucks. Nieuwe producten worden voortdurend ontwikkeld en bestaande worden geperfectioneerd en aangepast aan de specifieke behoeften van de klanten om hen te voorzien van snelle oplossingen voor hun problemen.

RNG Technical kan je perfect begeleiden in de keuze van material handling en weegsystemen die passen bij jouw behoeften. Vraag HIER advies door ons contactformulier in te vullen. Wij geven je graag vrijblijvend advies.

OMSCHRIJVING

Nieuw en revolutionair weegsysteem ontwikkeld door Motorman. Het weegsysteem wordt geïmplementeerd op de haakblok van de kraan, om hefhoogte verlies te vermijden en om een maximale bescherming te bereiken van de digitale display die ligt tussen de poelies. De positie van de meetcellen voorkomt dat ladingen naar beneden vallen bij een breuk. Het weegsysteem is aanpasbaar voor elke capaciteit en de uitvoering van de kraan.

Voor technische karakteristieken over weeghaken kan je terecht voor advies bij RNG Technical. Wij zoeken de oplossing voor jouw behoeften.