NOVA

De keuze voor een Hetronic zender is afhankelijk van welke keuzes je maakt of voor welke toepassingen ze worden gebruikt.

Welke basisfuncties heb je nodig? Welke eisen stel je aan veiligheid en betrouwbaarheid? Hoe belangrijk is de prijs in je keuze? Voor welke toepassingen wil je ze gebruiken? Wil je specifieke configuraties of programmering? Is gebruiksvriendelijkheid essentieel? Enzovoort…

Hetronic biedt een uitgebreide keuze via zijn Pocket Series, Mini Series, Ergo Series, Hand Held Series, TG Series, Nova Series, GL Series en GR/Euro Series.

RNG Technical kan je perfect begeleiden in de keuze van de zender die past bij jouw behoeften. Vraag HIER advies door ons contactformulier in te vullen. Wij geven je graag vrijblijvend advies.

OMSCHRIJVING

De Hetronic NOVA zenders zetten de standaard voor de hedendaagse industriële radiobesturingen.

De NOVA-serie maakt indruk met zijn stevig, maar aantrekkelijk design, terwijl er geen compromissen worden gemaakt met betrekking tot de functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid.

Hetronic biedt de NOVA serie pre-engineered en “off-the-shelf” voor de meest voorkomende toepassingen. De producten zijn echter ook verkrijgbaar als op maat gemaakte oplossingen.

Het ergonomische en lichtgewicht ontwerp bieden operators eenvoudig toegang tot bedieningselementen. De joysticks of paddle hefbomen maken een goede werking van de machine zonder vermoeidheid mogelijk.

De Nova-S, Nova-M, Nova-L en Nova-XL zijn ontworpen voor verschillende toepassingen en bezitten meerdere functionaliteiten. RNG Technical kan je in de keuze voor het juiste toestel begeleiden.