REPARATIES

U KAN OP ONS REKENEN

Een product aankopen is een eerste stap. De service nadien is minstens van even groot belang. Hierin zorgen wij voor de toegevoegde waarde. RNG Technical biedt zich aan als een partner. Het is immers van essentieel belang dat je producten betrouwbaar en veilig zijn en ervoor zorgen dat je steeds op een kwalitatieve manier operationeel bent. Een aantal fundamentele zaken om hoogkwalitieve ondersteuning te bieden op het vlak van onderhoud & reparaties zijn snelheid, ervaring, voorraad en know-how.

WAT KAN JE VERWACHTEN

OPSTUREN OF TER PLAATSE

Wij kunnen afhankelijk van uw situatie ter plaatse komen of u kan de reparatie opsturen. Elke vraag wordt afgetoetst aan uw behoefte. Omwille van de complexiteit, eventueel benodigde begeleiding en advies of andere elementen kunnen we in overleg bepalen of een persoonlijke reparatie ter plaatse nuttig is.

ERVARINGSDESKUNDIGE

Na 25 jaar ervaring en een doorgedreven kennis van de sector, in de uitgebreide toepassing van de producten van Hetronic en Motorman en de talloze praktijksituaties kunnen we voor elke uitdaging een oplossing verschaffen. Dit leidt tot een vertrouwensrelatie op lange termijn. We kunnen onze ervaring ten dienste stellen van de ondersteuning van uw bedrijf.

RUIME VOORRAAD

Uw vraag heeft een snelle oplossing nodig. Dit kan door de juiste aanpak van uw situatie, maar ook door de snelle levering die wij u kunnen garanderen. RNG Technical heeft steeds een ruime voorraad aan onderdelen beschikbaar waardoor we zeer kort op de bal kunnen spelen. Geen lange wachttijden, besteltermijnen, maar het juiste onderdeel op de kortst mogelijke tijd bij onze klanten is onze instelling.

OPLOSSINGEN

Een defect, probleem of bepaalde behoefte vraagt een doelgerichte aanpak. Voor RNG Technical bestaan er enkel oplossingen. De uitgebreide waaier aan producten en de vele mogelijkheden in toepassingen maken dat u steeds de oplossing geniet die u nodig hebt. Hiervoor kan u beroep doen op onze enorme know-how op het vlak van radiobesturingen en hijsmateriaal.