GL

De keuze voor een Hetronic zender is afhankelijk van welke keuzes je maakt of voor welke toepassingen ze worden gebruikt.

Welke basisfuncties heb je nodig? Welke eisen stel je aan veiligheid en betrouwbaarheid? Hoe belangrijk is de prijs in je keuze? Voor welke toepassingen wil je ze gebruiken? Wil je specifieke configuraties of programmering? Is gebruiksvriendelijkheid essentieel? Enzovoort…

Hetronic biedt een uitgebreide keuze via zijn Pocket Series, Mini Series, Ergo Series, Hand Held Series, TG Series, Nova Series, GL Series en GR/Euro Series.

RNG Technical kan je perfect begeleiden in de keuze van de zender die past bij jouw behoeften. Vraag HIER advies door ons contactformulier in te vullen. Wij geven je graag vrijblijvend advies.

OMSCHRIJVING

De Hetronic GL zenders zetten de standaard voor de hedendaagse industriële radio-afstandsbedieningen. De GL en GL-3 maken indruk met hun stevig en aantrekkelijk design. Er zijn geen compromissen gemaakt met betrekking tot de functionaliteiten en gebruiksvriendelijkheid.

De GL is verkrijgbaar met maximaal 3 twee-assige joysticks (digitaal of proportioneel) of met maximaal 6 volledig proportionele paddle hendels. Het wordt standaard geleverd met een batterijlader en 2 oplaadbare batterijen.

Hetronic biedt de GL pre-engineered of “off-the-shelf” voor de meest voorkomende toepassingen. De lichte en ruime GL is echter perfect geschikt voor uitgebreide aanpassingsmogelijkheden.

Operators hebben eenvoudig toegang tot de bedieningselementen door het ergonomische en goed uitgebalanceerde ontwerp. De joysticks of paddle hefbomen staan een soepele werking van de machine toe zodat de vermoeidheid wordt geminimaliseerd. De GL in combinatie met de BMS-2 of modulaire ontwerp ontvangers verzekeren de ultieme machine circuits integratie.

Toepassingen: Zoals de meeste Hetronic producten is de GL transmitter geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Het is ideaal voor laadkranen, torenkranen, rolbruggen / bovenloopkranen, betonpompen en andere mobiele apparatuur.