AMCO VEBA

WAT KAN U VERWACHTEN

RNG Technical kan u perfect helpen bij het onderhoud en reparaties van de HETRONIC afstandsbediening op uw AMCO VEBA kraan.

Een defect, probleem of bepaalde behoefte vraagt een doelgerichte aanpak. Voor RNG Technical bestaan er enkel oplossingen. In de voorbije 25 jaar heeft het team van RNG Technical enorme know-how opgebouwd waardoor de radiobesturing op uw AMCO VEBA kraan geen geheimen meer heeft.

TECHNISCHE ONDERSTEUNING

RNG Technical heeft steeds een ruime voorraad aan onderdelen beschikbaar waardoor we zeer kort op de bal kunnen spelen. Geen lange wachttijden, besteltermijnen, maar het juiste onderdeel op de kortst mogelijke tijd bij onze klanten is onze instelling. Wij kunnen afhankelijk van uw situatie ter plaatse komen of u kan de reparatie opsturen. Wij zijn actief in België, Nederland en luxemburg.

RNG Technical werkt op een directe en snelle manier en heeft voor elke vraag of probleem een oplossing voor uw specifieke behoeften.

WIE IS AMCO VEBA

AMCO VEBA is gespecialiseerd in de productie van hydraulische kranen. Het bedrijf begon zijn activiteit in 1980 in de buurt van Reggio Emilia en is sinds 2000 gevestigd in de nieuwe fabriek in Poviglio. Vanuit deze locatie is AMCO VEBA gegroeid naar een totaal van 3 fabrieken.