JIGE INTERNATIONAL

WAT KAN U VERWACHTEN

RNG Technical kan u perfect helpen bij het onderhoud en reparaties van de HETRONIC afstandsbediening op uw JIGE INTERNATIONAL vrachtwagen.

Een defect, probleem of bepaalde behoefte vraagt een doelgerichte aanpak. Voor RNG Technical bestaan er enkel oplossingen. In de voorbije 25 jaar heeft het team van RNG Technical enorme know-how opgebouwd waardoor de radiobesturing op uw JIGE INTERNATIONAL takelwagen geen geheimen meer heeft.

TECHNISCHE ONDERSTEUNING

RNG Technical heeft steeds een ruime voorraad aan onderdelen beschikbaar waardoor we zeer kort op de bal kunnen spelen. Geen lange wachttijden, besteltermijnen, maar het juiste onderdeel op de kortst mogelijke tijd bij onze klanten is onze instelling. Wij kunnen afhankelijk van uw situatie ter plaatse komen of u kan de reparatie opsturen. Wij zijn actief in België, Nederland en luxemburg.

RNG Technical werkt op een directe en snelle manier en heeft voor elke vraag of probleem een oplossing voor uw specifieke behoeften.

WIE IS JIGE INTERNATIONAL

JIGE INTERNATIONAL is gespecialiseerd in de productie van takelwagens. Het bedrijf begon zijn activiteit in 1969 en sindsdien zijn zij uitgegroeid tot een marktleider in Europa. Vanuit hun fabriek in Noord-Frankrijk beleveren zij de volledige Europese markt.