POTAIN

WAT KAN U VERWACHTEN

RNG Technical kan u perfect helpen bij het onderhoud en reparaties van de HETRONIC radiobesturing op uw POTAIN kraan.

Een defect, probleem of bepaalde behoefte vraagt een doelgerichte aanpak. Voor RNG Technical bestaan er enkel oplossingen. In de voorbije 25 jaar heeft het team van RNG Technical enorme know-how opgebouwd waardoor de radiobesturingen op uw POTAIN kraan geen geheimen meer heeft.

TECHNISCHE ONDERSTEUNING

RNG Technical heeft steeds een ruime voorraad aan onderdelen beschikbaar waardoor we zeer kort op de bal kunnen spelen. Geen lange wachttijden, besteltermijnen, maar het juiste onderdeel op de kortst mogelijke tijd bij onze klanten is onze instelling. Wij kunnen afhankelijk van uw situatie ter plaatse komen of u kan de reparatie opsturen. Wij zijn actief in België, Nederland en luxemburg.

RNG Technical werkt op een directe en snelle manier en heeft voor elke vraag of probleem een oplossing voor uw specifieke behoeften.

WIE IS POTAIN

Sinds de oprichting in La Clayette, Frankrijk, in 1928, is Potain een wereldleider in de productie van torenkranen. Tegenwoordig produceert POTAIN meer dan 60 modellen in zijn fabrieken in Frankrijk, Italië, Portugal, India en China.

POTAIN produceert een verscheidenheid aan productreeksen die zijn ontworpen voor verschillende toepassingen.