STOKOTA

WAT KAN U VERWACHTEN

RNG Technical kan u perfect helpen bij het onderhoud en reparaties van de afstandsbediening op uw STOKOTA zuigwagen.

Een defect, probleem of bepaalde behoefte vraagt een doelgerichte aanpak. Voor RNG Technical bestaan er enkel oplossingen. In de voorbije 25 jaar heeft het team van RNG Technical enorme know-how opgebouwd waardoor de radiobesturing op uw STOKOTA vrachtwagen geen geheimen meer heeft.

TECHNISCHE ONDERSTEUNING

RNG Technical heeft steeds een ruime voorraad aan onderdelen beschikbaar waardoor we zeer kort op de bal kunnen spelen. Geen lange wachttijden, besteltermijnen, maar het juiste onderdeel op de kortst mogelijke tijd bij onze klanten is onze instelling. Wij kunnen afhankelijk van uw situatie ter plaatse komen of u kan de reparatie opsturen. Wij zijn actief in België, Nederland en luxemburg.

RNG Technical werkt op een directe en snelle manier en heeft voor elke vraag of probleem een oplossing voor uw specifieke behoeften.

WIE IS STOKOTA

STOKOTA is gespecialiseerd in de productie van tankwagens en zuigwagens. Het bedrijf begon zijn activiteit in 1963 en is ondertussen uitgegroeid tot een Europese speler met verschillende fabrieken in Europa.